Ga naar de inhoud

“Flexibel, betrouwbaar en oerdegelijk. Dat is het DNA van AVE”

AVE verricht service voor het bedrijfsleven, dit behoort tot onze dagelijkse activiteiten. Winkel of andere ondernemer, u kunt zo bij ons terecht. Er zijn bij AVE tal van mogelijkheden voor reparaties of andere service ondersteuning, in de breedste zin van het woord.

  • Circulaire manier van werken. AVE heeft een unieke formule voor zeer hoge klantentevredenheid, uitgebouwd in de loop der jaren en tot in detail uitgewerkt.
  • Met eigen wagenpark heeft AVE bereik in heel Noord-Nederland en Noord-Holland.
  • Beschikking over eigen planning en logistiek (volledig verzorgd, van A-Z). Dat betekent dat AVE grotendeels zelfstandig opereert en daarmee mogelijkheden heeft om u als potentiële zakelijke klant zo veel mogelijk te ontlasten.
  • Ruim magazijn aanwezig en voorzien van eigen voorraad en gereedschap.
  • In werkplaats ruimte voor extra activiteiten en ook beschikken we over kantoor ruimte voor bijvoorbeeld vergaderingen, zakelijk overleg. Tevens mogelijkheden voor aanpassingen (entree) voor klanten ontvangst.
  • AVE heeft ruime parkeergelegenheid op eigen terrein, zowel voor als achter het bedrijfspand.
  • AVE is goed en eenvoudig bereikbaar voor klanten, gratis parkeren.
  • Zelfgeschreven computer software, hiermee zijn we volledig onafhankelijk van internet en uw privacy gevoelige gegevens gewaarborgd binnen AVE.

Breed Inzetbare Professionals

AV Electronics B.V. levert al 30+ jaren hoogwaardige diensten. Direct aan de consument en aan de zakelijke markt. 

Direct Handelen

Wij hebben een zeer hoge handlingsnelheid. Door onze efficiënte logistieke infrastructuur kunnen we in no-time ondersteuning bieden voor klanten met bereik in Noord- Nederland en Noord-Holland.

Menselijke Bereikbaarheid

Door onze efficiënt opgezet communicatie middelen benaderen we mensen met een persoonlijk karakter. Altijd direct contact. We hebben een onderscheidend vermogen om empathisch op te treden in de service industrie. Onze formule zorgt ervoor dat een klant geholpen word en antwoord krijgt, waar concurrentie zich kan verstikken in onbereikbaarheid.

Daarmee is AV Electronics B.V. altijd instap klaar om snel te schakelen en aan de slag te gaan met een eventuele uitbreiding van onze service.