Ga naar de inhoud

AVE Dienstverlening Zakelijk

Flexibel, betrouwbaar en solide. Het DNA van AVE

AVE verricht service voor het bedrijfsleven, dit behoort tot onze dagelijkse activiteiten. Winkel of andere ondernemer, u kunt zo bij ons terecht. Er zijn bij AVE tal van mogelijkheden voor reparaties of andere service ondersteuning, in de breedste zin van het woord.

 • Circulaire manier van werken ; korte lijnen aan de hand van direct contact tussen collegae en alle afdelingen (open communicatie, omnidirectioneel).
 • AVE heeft een unieke formule voor zeer hoge klantentevredenheid, uitgebouwd in de loop der jaren en tot in detail uitgewerkt.
 • Met eigen wagenpark heeft AVE ruim bereik voor service-aan-huis in heel Noord-Nederland en Noord-Holland.
 • Beschikking over eigen planning en logistiek (volledig verzorgd, van A-Z). Klanten contact telefonisch, per SMS, via Whatsapp of per mail.
 • AVE opereert grotendeels zelfstandig en biedt daarmee de mogelijkheid om u als potentiële zakelijke klant zo veel mogelijk te ontlasten.
 • Ruim magazijn aanwezig en voorzien van eigen voorraad en gereedschap. Ruim capaciteit voor opslag.
 • In werkplaats en rondom ruimte voor opslag en extra activiteiten. Kantoor ruimte voor bijvoorbeeld vergaderingen, zakelijk overleg. Tevens mogelijkheden voor aanpassingen (entree) voor klanten ontvangst.
 • AVE heeft ruime parkeergelegenheid op eigen terrein, zowel voor als achter het bedrijfspand. Voor klanten ontvangst en ruim baan voor goederen ontvangst.
 • Naast inpandig magazijn heeft AVE aan de achterkant twee ruime containers voor eventuele flexibele opslag van goederen, zelfs buiten openingstijden (bijvoorbeeld inzetbaar voor overnight leveringen).
 • AVE is goed en eenvoudig bereikbaar voor klanten, gratis parkeren.
 • Zelfgeschreven computer software. Hiermee zijn we volledig onafhankelijk van internet en uw privacy gevoelige gegevens gewaarborgd binnen AVE.

Breed Inzetbare Professionals

AV Electronics B.V. levert al 30+ jaren hoogwaardige diensten. Binnen onze vestiging maar ook op locatie binnen Noord-Nederland en Noord-Holland. Direct aan de consument en aan de zakelijke markt. 

Direct Handelen

Wij hebben een zeer hoge handlingsnelheid. Door onze efficiënte logistieke infrastructuur kunnen we in no-time ondersteuning bieden aan klanten binnen Noord- Nederland en Noord-Holland.

Menselijke Bereikbaarheid

Wij benaderen mensen met een persoonlijk karakter. Altijd direct contact. We hebben een onderscheidend vermogen om empathisch op te treden in de service industrie. Onze formule zorgt ervoor dat een klant geholpen word en antwoord krijgt, waar concurrentie zich kan verstikken in onbereikbaarheid.

AV Electronics B.V. is altijd instap klaar om snel te schakelen en aan de slag te gaan met een eventuele uitbreiding van onze service.

Geheel vrijblijvend contact. Dat kan telefonisch, per mail, of aan de hand van een spontaan bezoek.