Ga naar de inhoud

“Luisteren naar uw apparatuur moet genieten zijn!”

Bent u de trotse eigenaar van een geluidsinstallatie maar ervaart u nu problemen? Dan is AVE er voor u. Kortom, heeft u een audio reparatie nodig, dan kunnen wij u helpen.

Wanneer u apparatuur heeft wat in de loop der jaren onverhoopt kuren begint te vertonen is repareren vaak de eerste logische stap. Wij repareren uw dierbare audio installatie die u met zorg hebt uitgekozen, vaker wel dan niet. Kortom, voor audio reparatie moet u bij ons zijn. Na reparatie controleren wij het gehele toestel, en maken onze bevindingen aan u bekend. Mochten er aandachtspunten zijn, dan vermelden we dat op de reparatie nota. U kunt bij ons uw gehele installatie laten controleren, alleen wat hersteld moet worden wordt berekend.

Wij kunnen iets bijzonders…

Audio reparatie is een zeldzaam vakmanschap. Hierin zijn wij vandaag de dag uniek : Onze expertise gaat verder dan menig ander reparatie bedrijf, door onze elektronica specialisten met jaren lang opgebouwde ervaring. Onder meer erg veel technische kennis van “klassieke audio” : Versterkers, CD-spelers, Minidisc en Bandrecorders (Tapedecks).

Liever een monteur aan huis, voor transport?

On-Site (Aan-Huis) Service

Wij kunnen ook naar u toe komen in plaats van u naar ons. Dit is een service waarbij u gebruik maakt van onze service monteur op locatie (bij u aan huis). In samenwerking met u word er een service aan huis verricht voor transport.

WIJ repareren GEEN …

 • Autoradio
 • Autoversterker
 • Mobiele telefoon
 • Camera
 • Sony Playstation
 • E-Reader
 • Tablet/iPad

Carry-In (brengen) Service

WAT WIJ DOEN VOOR U

Wij werken snel en vakkundig. Aan de hand van onderzoek/diagnose kunnen we vast stellen welke reparatie uitgevoerd moet worden. We sturen u vervolgens een prijsopgave met onze bevindingen, indien de reparatiekosten boven de prijsopgave grens uitkomen. Wanneer u een akkoord geeft bestellen we direct het benodigde materiaal, indien niet op voorraad. Wanneer het bestelde materiaal geleverd is repareren we ook direct dezelfde dag. Tenslotte ontvangt u bericht wanneer de reparatie afgerond is. De enige beperking die we kennen, in enkele gevallen, is de levertijd van het bestelde materiaal en de beschikbaarheid daarvan.

Hieronder de speerpunten te verwachten bij een reparatie bezoek :

 1. Wij nemen audio reparaties aan van nagenoeg van ieder merk en elk type. Weet u het niet zeker, neem dan contact met ons op.
 2. U krijgt bij inname van uw audio apparatuur een ontvangstbewijs mee. Bewaar die goed, deze geldt ook als uw bewijs bij het afhalen.
 3. U betaald gelijktijdig bij het aanleveren van uw reparatie de onderzoekskosten, per pin of contant. Dit zijn de enige verplichte kosten. Eventuele bijkomende reparatie kosten (indien van toepassing) zijn in overleg met u.
 4. U krijgt in de opvolgende werkdagen vanzelf bericht met een prijsopgave voor onze reparatie mogelijkheid, of bericht wanneer de reparatie weer afgerond is, voor afhalen.
 5. Op elke reparatie word 90 dagen garantie gegeven op de verrichte reparatie.

Heeft u toch een vraag over uw reparatie (status), kunt u simpelweg contact met ons opnemen, binnen openingstijden, zoals altijd.

6. Thuis uw parade paardje aansluiten en uit alle macht proberen uw blijdschap in toom te houden!