Ga naar de inhoud

Tarieven

Toch maar repareren. Hoeveel kost dat dan?

Carry-In (brengen) Service

Dit betreft de service mogelijkheid waarbij u het apparaat zelf binnen brengt bij ons. Wanneer het apparaat weer gereed gemeld is kunt u het apparaat ook zelf weer afhalen. U hoeft niks aan te melden, u kunt simpelweg contact met ons opnemen, wij begeleiden u van A-Z.

Hieronder ons tarieven overzicht :

ProductgroepenOnderzoek/Voorbereiding kostenPrijsopgavegrens
LCD/LED/OLED TV€39€120*
Audio€39€95*
DVD/Blu-Ray€39€95*
Satelliet/Kabelontvangers€39€95*
Dicteer€39€80*
Overige Electronica Apparaten€39€80*
Nieuwe productgroep (nog niet bekend bij ons)€39 (Korting, bij succesvolle reparatie!)€80*
*Prijsopgave grens aanpasbaar indien gewenst, in overleg met ons.

On-Site (Aan-Huis) Service

Dit is een service waarbij u gebruik maakt van onze service monteur op locatie (bij u aan huis). In samenwerking met u word service aan huis verricht om mogelijk een oplossing te bieden voor apparatuur van vele merken.

Hieronder ons tarieven overzicht :

ProductgroepenType kostenPrijs
On-Site (Aan-Huis) ServiceVoorrijkosten€60,-*
On-Site (Aan-Huis) ServiceVoorbereidingskosten€39,-*
On-Site (Aan-Huis) ServiceArbeidsloon technicus (Starttarief)€30,-*
*Kosten toegepast bij initiële service bezoek op locatie. Deze kosten dienen tijdens het bezoek, per pin of contant te worden betaald.
Uitleg kosten On-Site (AAN-HUIS) Service

De kosten voor onze technicus op locatie, (thuis) bestaat altijd uit: Voorrijkosten (1) + voorbereidingskosten (2) + Arbeidsloon (3)

1. Uitleg voorrijkosten : Wanneer wij service aan huis verlenen rijdt onze technicus met een service bus naar een vooaf opgegeven adres. De kosten die hieronder vallen betreffen bijvoorbeeld: reistijd, autokosten.

2. Voorbereidingskosten: Kosten om je service aanvraag voor te bereiden. Dit voor onder andere voor werkvoorbereiding, planning en onderdelenvoorziening, etc.

3. Arbeidsloon : Kosten opgemaakt uit de som van de werktijd van de technicus, afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden. Het stellen van een diagnose en soms al werk voorbereiden in de werkplaats.

Voorbeeld : Het meest voorkomende scenario bij onderzoek op locatie : Voorrijkosten:  € 60,00 + Voorbereidingskosten € 39,00 + Arbeidsloon monteur (Starttarief) € 30,00 = Door u te voldoen tijdens bezoek: € 129,00 incl. BTW.

Reparatie, Opsturen Per Post

Dit is een service waarbij u gebruik maakt van opsturen per post. Wanneer wij uw product hebben ontvangen voor reparatie, nemen wij die in behandeling voor onderzoek/reparatie. Wenst u een product aan te melden per post is het belangrijk goed te denken om die goed en beschermd te verpakken. U kunt natuurlijk altijd vooraf contact met ons opnemen, wanneer u vragen heeft.

Transport kostenType verzendingPrijs
Origineel verpaktPakket en LCD/LED/OLED TV tot 49″€18,25 Excl. BTW
Origineel verpaktPer DPD Buitenland verzekerd*€22,25 Excl. BTW
Niet origineel verpaktPer pakketpost verzekerd€30,50 Excl. BTW
*Prijzen LED boven 49″ en verzenden naar de eilanden op aanvraag.
Gaat u verzenden? Lees dit eerst

Wenst u een product aan te melden per post? Dan is het erg belangrijk goed te denken die goed en beschermd te verpakken, bij voorkeur orginele verpakking. Vergeet daarnaast uw contact gegevens ( adres, telefoonnummer, email ) niet en vermeld altijd een duidelijke klacht omschrijving. Wij zijn nimmer aansprakelijk wanneer wij een opgestuurd product beschadigd ontvangen. U kunt natuurlijk altijd vooraf contact met ons opnemen, wanneer u vragen heeft.