Ga naar de inhoud

service aan huis

On-Site (Aan-Huis) Service

Dit is een service waarbij u gebruik maakt van onze service monteur op locatie (bij u aan huis). In samenwerking met u word er zoveel mogelijk service aan huis verricht om een oplossing te bieden.

Wij kunnen ons voorstellen dat uw (dure) televisie/apparaat niet in uw auto past, dat u wat huiverig bent voor beschadigingen, of dat u simpelweg geen vervoer heeft om uw televisie/apparaat bij ons binnen te brengen. Voor dit en meer scenario’s bieden wij uitkomst met onze service aan huis. Deze service is ook mogelijk voor andere apparaten, op verzoek (*Let op : wasmachines, wasdrogers, koelkasten en ander groot huishoudelijk witgoed uitgezonderd. Zie onze “Witgoed Service” afdeling voor meer informatie).

Wij hebben hoogwaardige transportmiddelen en kundig personeel om te vervoeren en bepaalde reparaties aan huis te verrichten. Blijkt de reparatie onverhoopt niet mogelijk aan huis, dan wordt het toestel door ons naar de technische dienst gebracht en na reparatie retour gebracht. We hebben bereik in Noord-Nederland en Noord-Holland.

Bij deze complete service ervaring hoort uiteraard ook een planning. U hoeft er dus zeker niet de hele dag voor thuis te zitten, dat is niet meer van deze tijd. We geven u per SMS (of indien gewenst per mail of anders telefonisch) een tijdsblok door met daarbij de belangrijkste bezoekvoorwaarden. Tenslotte belt de monteur u een half uur van te voren, waar mogelijk. Wel zo makkelijk. Neem simpelweg contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. Onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn bij elke service die wij bieden. Zie de knop “Algemene Voorwaarden”.
  2. Heeft u al een afspraak gepland met ons en bent u op zoek naar meer informatie omtrent de afspraak? Zie de knop “Afspraak Gepland”.

Voor groot huishoudelijke witgoed apparatuur repareren we aan huis. Heeft u meer informatie nodig voor een witgoed reparatie? Kijk dan voor meer informatie op onze witgoed service afdeling.