Ga naar de inhoud

Historie AVE

AV Electronics B.V. is een reparatiebedrijf in Groningen met ruim 30 jaar ervaring. Wij zijn voortgekomen uit de privatisering van de service afdeling van Grundig Nederland eind jaren 80, die als eerste de merk gerelateerde technische service lieten uitvoeren door gemotiveerde externe servicecentra voor klanten. Daarna volgden Blaupunkt, Philips, Sony, Panasonic en Pioneer, die de service ook graag door ons lieten uitvoeren.

De afgelopen jaren hebben we samengewerkt met Selectro Services (vóór Servinter) om reparaties op locatie aan te bieden. In eerste instantie voor Samsung, later ook voor Sony en andere merken. AV Electronics B.V. is sinds 2014 gevestigd aan de Wismarweg 28 te Groningen. In 2018 zijn we een samenwerkingsverband gestart met Option5. Vanuit hen krijgen we opdrachten voor “Home service” (buitendienst) voor geheel Noord-Nederland en Noord-Holland.

Ons Team Nu

Vandaag de dag werkt AV Electronics B.V. met een team van vakkundig opgeleide technici, waarvan een deel in de buitendienst. De rest repareert en geeft daarnaast ook ondersteuning aan de buitendienst, waar nodig. AV Electronics B.V. heeft een “open” technische dienst. Daarmee bedoelen we dat de technici bereikbaar zijn voor vragen en u persoonlijk te woord kunnen staan.

Onze kracht ligt in onze diepgaande technische kennis. Deze is mede ontstaan door scholing van diverse fabrikanten zoals : Philips, Pioneer, Grundig, Samsung, Sony, Hisense en anderen. Onze mate van kennis en duizenden reparaties aan ervaring, onderscheiden ons van de concurrentie. Met onze “Home Service” verzorgen we reparaties bij klanten aan-huis, in Noord-Nederland en Noord-Holland.

Een ieder van ons heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hierdoor zijn we enorm gemotiveerd en genieten we elke dag weer van de vruchten van ons werk.

Het resultaat : Oplossingen op maat. Zowel in onze werkplaats als bij de klant aan huis.